Livrarea produselor

Livrarea produselor achizitionate din site-ul Echipament Fotografie se poate face in toata tara. Produsele noastre sunt ambalate corespunzator iar contravaloarea transportului se face la colet. In site se regasesc anumite produse ce beneficiaza de transport gratuit in toata tara.

Produsele achizitionate de la noi sunt livrate de catre curier si de colaboratori pana la usa locuintei tale. Livrarea produselor se face in ambalaj sigilat.


In toata Tara

Costul livrarii este calculat in momentul introducerii adresei de livrare. Majoritatea produselor noastre beneficiaza de transport gratuit in toata tara.


In Bucuresti

  • Pentru Municipiul Bucuresti oferim posibilitatea de Livrare Express* in 3-5 ore de la primirea comenzii.
  • In pagina fiecarui produs, puteti vedea exact estimarea de timp pentru fiecare produs.

* Livrarea Express este disponibila doar pentru produsele aflate pe stoc.


Urmaresti comanda in timp real

Oricand doresti poti afla care este statusul comenzii si cand se va livra. In contul tau de client gasesti tot istoricul cu stadiul comenzii tale.

In plus in momentul expedierii produselor iti trimitem un email prin care iti comunicam numarul awb-ului si datele de contact ale curierului. Pe baza awb-ului din contul de client poti vedea cu exactitate unde este comanda si dupa ce aceasta a plecat din depozitul nostru.